Dometic PerfectView CAM 29S WiFi

Support for Dometic PerfectView CAM 29S WiFi

Kamerasystem med wi-fi-videosignalsender - Produceres ikke længere

Bakkamerasystem med smartphone-app – til trådløs overførsel af videosignaler over en afstand på op til 60 m (frit udsyn). Systemet leveres med et lille cylinderkamera i et kompakt hus, der kan fastgøres på den øverste kant af køretøjets bagende eller indvendigt i anhængeren for at holde øje med værdifuld levende fragt eller bagage.