Dometic PerfectView CAM 50C

Support for Dometic PerfectView CAM 50C

CCD-farvekamera, sølv - Produceres ikke længere

Solidt farvekamera med SONY CCD-billedsensor og støbt hus med solskærm. Det leveres som standard med en integreret mikrofon, der er indkapslet i et aluminiumshus, så du kan overføre billeder og lyd til en skærm via et kabel. Kameraet har en bred diagonal visningsvinkel på 120°. For bedre nattesyn har kameraet indbyggede infrarøde LED’er.

Disse oplysninger er relevante for:
  • 9600000323
Vejledninger
Installation & Operating Manual
Installation & Operating Manual

Leder du efter reservedele?

Hvis du leder efter reservedele til vores produkter, kan du bruge linket herunder.