Dometic PerfectView CAM 604 NAV

Support for Dometic PerfectView CAM 604 NAV

2-trins zoom-kamera - Produceres ikke længere

Dette avancerede, 2-trins zoom-kamera opfylder selv de højeste krav fra brugerne. Du har altid overblik over det hele – når du parkerer, under kørslen og også om natten. Det overtager bakspejlets funktioner, hvis det er nødvendigt. Dette sæt inkluderer en adapter til nem tilslutning til multimediedisplays eller navigationsenheder.

If you are looking for spare parts for our products please visit the link below.

Can't find your answer?