Dometic PerfectView M 55L AHD

Support for Dometic PerfectView M 55L AHD

Digital 5" LCD-skærm med AHD-teknologi

Denne digitale monitor med LCD-skærm og AHD-teknologi (Analog High Definition) fås med superskarpt, energibesparende LED-baggrundslys, som giver en fremragende billedkvalitet ved alle lysforhold. Den flade og kompakte 5" skærm giver det perfekte billede, så chaufføren kan manøvrere sikkert. Den er kernekomponenten i mange Dometic bakkamerasystemer.

Vejledninger
Standard
Standard