Dometic PerfectView M 55LX

Support til Dometic PerfectView M 55LX

5" HD LCD-skærm - Produceres ikke længere

Digital LCD-teknologi med superskarpt, energibesparende LED-baggrundslys, som giver en fremragende billedkvalitet ved alle lysforhold. Denne kompakte 5" fladskærm har fire kameraindgange og giver det perfekte billede, så chaufføren kan manøvrere sikkert. Den er designet til barske forhold og har ekstra funktioner: fire kameraindgange, afstandsmærker, som angiver en farezones grænser, plus en aftagelig solskærm, som sikrer visning uden genskin.