Dometic PerfectView RVS 545

Support for Dometic PerfectView RVS 545

Bakkamerasystem med hvidt farvekamera og 5" skærm

Dette avancerede bakkamerasystem er udstyret med en 5" LCD-fladskærm med superskarpt, energibesparende LED-baggrundslys og AHD-teknologi (Analog High Definition), som sikrer fremragende billedkvalitet. Der medfølger et lille farvekamera med lukket kabinet og næsten usynlig ledningsføring. Der kan tilsluttes op til tre kameraer.

Disse oplysninger er relevante for:
  • 9600000562
  • 9600000564
  • 9600014230
  • 9600014232

Looking for Spare Parts?

If you are looking for spare parts for our products please visit the link below. 

Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål?