Dometic PerfectView RVS 555W

Support for Dometic PerfectView RVS 555W

Bakkamerasystem med hvidt kamera og 5" heavy duty-skærm - Produceres ikke længere

Dette avancerede bakkamerasystem er udstyret med en 5" LCD-fladskærm med superskarpt, energibesparende LED-baggrundslys, som sikrer fremragende billedkvalitet. Der kan tilsluttes op til tre kameraer. Sættet indeholder et kompakt og robust bakkamera, som er et af de bedste i Dometic PerfectView-familien.