Dometic PerfectView RVS 580 AHD

Support til Dometic PerfectView RVS 580 AHD

Bakkamerasystem med sølvfarvet shutterkamera og 5" AHD skærm

Dette avancerede bakkamerasystem er udstyret med en 5" LCD-fladskærm med superskarpt, energibesparende LED-baggrundslys, som sikrer fremragende billedkvalitet. Sættet indeholder et lille high definition farveshutterkamera med en stor 120° billedvinkel. Der kan tilsluttes op til tre kameraer.