Dometic PerfectView RVS 594

Support for Dometic PerfectView RVS 594

Bakkamerasystem med sølvfarvet dobbelt shutterkamera og 5" skærm

Dette avancerede bakkamerasystem er udstyret med en 5" LCD-fladskærm med superskarpt energibesparende LED-baggrundslys, som sikrer fremragende billedkvalitet. Der kan tilsluttes op til tre kameraer. Sættet inkluderer et populært dobbeltkamera, som har to kameralinser, der gør kørsel, overhaling og parkering langt mere sikkert.