Dometic PerfectView RVS 745

Support for Dometic PerfectView RVS 745

Bakkamerasystem med hvidt farvekamera og 7" skærm

Dette avancerede bakkamerasystem er udstyret med en 7" LCD-fladskærm med superskarpt, energibesparende LED-baggrundslys og AHD-teknologi (Analog High Definition), som sikrer fremragende billedkvalitet. Der medfølger et lille farvekamera med lukket kabinet og næsten usynlig ledningsføring. Der kan tilsluttes op til tre kameraer.

Disse oplysninger er relevante for:
  • 9600000563
  • 9600000565
  • 9600014231
  • 9600014233

Leder du efter reservedele?

Hvis du leder efter reservedele til vores produkter, kan du bruge linket herunder.