Dometic PerfectView RVS 755W

Support for Dometic PerfectView RVS 755W

7" LCD-skærm M 75L i høj kvalitet med CAM 55 (hvid) - Produceres ikke længere

Dette avancerede bakkamerasystem er udstyret med en flad 7" LCD-skærm med superskarpt energibesparende LED-baggrundslys, som sikrer fremragende billedkvalitet. Der kan tilsluttes op til tre kameraer. Sættet indeholder et kompakt og robust bakkamera, som er et af de bedste i Dometic PerfectView-familien.