Dometic PerfectView RVS 764X

Support for Dometic PerfectView RVS 764X

LCD-skærm - Produceres ikke længere

Dometic PerfectView RVS 764X fremmer sikker kørsel og øger chaufførens komfort med en digital LCD-skærm med meget kraftig, energibesparende LED-baggrundsbelysning, hvilket sikrer fremragende billedkvalitet under alle lysforhold. 7" skærmen er flad og kompakt og har fire kameraindgange, afstandsmærker og en aftagelig solskærm for blændfrit udsyn. Kombineret med et avanceret, 2-trins zoom-kamera, der giver 153° (nærvisning) eller 83° billedvinkler (fjernvisning), vil det kunne opfylde selv de mest krævende brugeres behov. Praktiske ekstrafunktioner på kameraet inkluderer en mikrofon, integreret varme og en stenslagsbeskyttelsesskærm, som beskytter objektivet.

Vejledninger
Standard
Standard