Dometic PerfectView RVS 794

Support for Dometic PerfectView RVS 794

Bakkamerasystem - Produceres ikke længere

Dette avancerede bakkamerasystem er udstyret med en flad 7" LCD-skærm med superskarpt energibesparende LED-baggrundslys, som sikrer fremragende billedkvalitet. Der kan tilsluttes op til tre kameraer. Sættet inkluderer et populært dobbeltkamera, som har to "kameraøjne", hvilket gør kørsel, overhaling og parkering langt mere sikkert.

Disse oplysninger er relevante for:
  • 9101900061
  • 9600000145
  • 9600000076
  • 9600010810
  • 9600014228
Vejledninger
Installation & Operating Manual
Installation & Operating Manual

Looking for Spare Parts?

If you are looking for spare parts for our products please visit the link below. 

Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål?