Dometic SinePower DSP 1224C

Support for Dometic SinePower DSP 1224C

Førsteklasses omformer med kombineret intelligent batterilader, 24 V, 1200 W

Denne enhed er designet til at ændre 24 V batteristrøm til 230 V vekselstrøm med ægte sinuseffekt og sikrer problemfri drift af apparater med op til 1200 W fra køretøjets batteri. Den nye Smart Standby-tilstand sparer strøm, når enheden ikke anvendes. Ved tilslutning til vekselstrøm genoplader enheden også praktisk nok batteriet med op til 25 A uden at overstige den tilgængelige strøm fra netforsyningen.