Søg
Dometic PerfectView RVS 745

Support til Dometic PerfectView RVS 745

Bakkamerasystem med hvidt farvekamera og 7" skærm - Produceres ikke længere

Dette avancerede bakkamerasystem er udstyret med en flad 7" LCD-skærm med superskarpt, energibesparende LED-baggrundslys, som sikrer fremragende billedkvalitet. Der kan tilsluttes op til tre kameraer. Sættet inkluderer et lille farvekamera med lukket kabinet for næsten usynlig ledningsføring.