Dometic PerfectView RVS 594

Support for Dometic PerfectView RVS 594

Bakkamerasystem - Produceres ikke længere

Dette avancerede bakkamerasystem er udstyret med en 5" LCD-fladskærm med superskarpt energibesparende LED-baggrundslys, som sikrer fremragende billedkvalitet. Der kan tilsluttes op til tre kameraer. Sættet inkluderer et populært dobbeltkamera, som har to kameraøjne, der gør kørsel, overhaling og parkering langt mere sikkert.

Disse oplysninger er relevante for:
  • 9101900002
  • 9600000143
  • 9600000075
  • 9600008363
Vejledninger
Installation & Operating Manual
Installation & Operating Manual

Leder du efter reservedele?

Hvis du leder efter reservedele til vores produkter, kan du bruge linket herunder.