Main Content
Truck Driving Comfort

Truck Driving Comfort

Gör lastbilshytten till den bästa platsen längs vägen

Belöna dina chaufförer

Det kan vara tufft att sitta bakom ratten på en stor lastbil. Våra produkter för lastbilshytten har valts ut för att ge chaufförerna mer komfort, och tillhandahåller även en säker och hygienisk lösning på jobbet. Anpassa din lastbil eller belöna dina chaufförer med produkter för lastbilshytten, Dometic in-cab comfort. Omvandla lastbilen till den bästa platsen längs vägen.

Färsk mat var du än befinner dig

Dometics kylboxar, mikrovågsugnar, kaffebryggare och Drinkware gör det enkelt för dig att njuta av god, hälsosam mat och dryck längs vägen. Våra kompakta mobila köksprodukter har utformats för att passa perfekt in i din hytt, och ser till att du kan ta med dig mat för att avnjuta dina favoritmåltider, vart jobbet än tar dig.

Stay cool all day

Vid långkörningar är det viktigt att ha en god komfort för en så bekväm åktur som möjligt. Våra högpresterande takmonterade klimatanläggningar låter den svala luften strömma in i lastbilskupén även i varma klimat samt ger dig full kontroll över temperaturen i hytten.

”Ta reda på vad som driver dig, upptäck din väg och njut av åkturen!”

Eline De Vries, Dometic Ambassador

@itsmydrive

Power on the move

Dometics omvandlare gör det enkelt att ladda din telefon, bärbara dator eller surfplatta när du är ute och jobbar. Tack vare stor ingångsspänning och dess kompakta design passar de utmärkt för montering i hytten och användning med känsliga enheter på 230 volt.

Säker körning

Det är viktigt att kunna tillhandahålla säkra och tillförlitliga lösningar längs vägen. Våra döda vinkel-kameror erbjuder överlägset synfält och kan automatiskt varna chauffören om potentiella faror, medan våra extremt tuffa säkerhetslösningar för lastbilar ger dig sinnesro varje gång fordonet lämnas utan tillsyn.