Main Content
Discontinued

Dometic FRESHJET DESIGN ADB

Underdel

Denna underdel för Dometic FreshJet takmonterade klimatanläggningar har två justerbara luftflöden, vilket gör att både fordonets fram- och bakdel kan bibehålla en behaglig temperatur.

Säljs hos våra återförsäljareArt nr: 9102900235

Funktioner

Anpassat luftflöde
1 of 4

Anpassat luftflöde

Riktningen för luftströmmarna kan justeras individuellt: åt vänster eller höger, i riktning mot taket eller golvet

Enkel kontroll
2 of 4

Enkel kontroll

Alla funktioner kan styras med fjärrkontrollen. Dessutom kan FreshJet och lamporna slås PÅ/AV på kontrollpanelen

Kall luft
3 of 4

Kall luft

Luftflödet kan justeras separat åt vänster eller höger, upp eller ner, genom att växla en knapp

LED-belysning
4 of 4

LED-belysning

Den omgivande lysdiodslisten kan dämpas med fjärrkontrollen eller via kontrollpanelen

Två justerbara luftmunstycken leder luften till den främre och bakre delen av fordonet

Med universell design menas att den passar de flesta takbelysningar

Enkel hantering av inställningar med fjärrkontroll

Attraktiv dimbar LED-striplight

Passar till alla FreshJet-modeller

Vinnare av Caravaning Design Award 2012/2013

SKU-nummer

9102900235

Modell

Design ADB

Modell på etiketten

Design ADB

Leveransomfattning

Remote Control, User Manual, Installation Material, Installation Manual

Produktbeskrivning

Underdel

Produktens djupmått, [mm]

600

Produktens höjdmått, [mm]

45

Produktens breddmått, [mm]

450

Nettovikt, [kg]

3.20

EAN-13

8027164008248

Paketets djupmått, [mm]

820

Paketets höjdmått, [mm]

110

Paketets breddmått, [mm]

590

Paketvikt, [kg]

6.20

Dometic FJ1100/FJ1700/FJ2200/FJ2600/FJ3200 (FreshJet) - Figures and Installation Manual EMEA16

Installation Manual

Download

Dometic FJ1100/FJ1700/FJ2200/FJ2600/FJ3200 (FreshJet) - Operating Manual EMEA16

Operating Manual

Download
LUFTFÖRDELNINGSBOX – FÖR ALLA FRESHJET-MODELLER

LUFTFÖRDELNINGSBOX – FÖR ALLA FRESHJET-MODELLER

Den nya luftfördelningsboxen för FreshJet har utvecklats med hjälp av den senaste kunskapen inom strömningsmekanik. Luften strömmar i två riktningar med full kraft, framåt och bakåt. På så sätt kan boutrymmet kylas ned snabbt och effektivt. Båda luftströmmarna kan justeras efter önskemål: åt vänster eller höger, i riktning mot taket eller golvet. Den dimbara lysdiod-belysningen är en snygg detalj.

Inte det du letar efter?

Liknande produkter.